Victoria - Stockholms nya stadsdel

Your kingdom

Victoria_balkong_1366x768_darker

Vackra Victoria

Victoria kommer präglas av modern arkitektur och gröna inbjudande stadsrum. Färger och materialval ska bidra till kvarter som andas livfullhet och som inspirerar. Victoria ska bli en attraktiv och genuin stadsdel, skapad för det perfekta förstadslivet. Uttrycken varierar mellan det småskaliga och det storslagna, vilket ger en härlig variation. Centralt i Victoria breder den stora stadsdelsparken ut sig. Victorias gröna hjärta. Parken och det intilliggande torget skapar tillsammans områdets mittpunkt och knyter samman både kvarteren och människorna som bor här. Runt om i Victoria finns också flera pocketparks, små grönskande oaser som mjukar upp och skapar lummiga mötesplatser. 

Ung man dansar i vardagsrum
crown-up_gold

Kings, queens and inbetweens

Vibrerande vardagsliv

Victoria är en helt ny stadsdel som växer fram söder om Stockholm. Här har vardagslivet en avgörande roll för både utvecklingen och utformningen. För i Victoria ska livet levas på topp. Fullt ut och på bästa sätt. I Victoria är det därför aldrig långt till vardaglig service, skola, förskola eller bra kommunikationer. Shopping och nöjeslivet finns direkt utanför dörren, och i kvarteren finns flera mötesplatser att njuta av. I stadsparken samlas vänner och familj för att förlänga vardagen och från kaféernas uteservering hörs ekande skratt. Lokala restauranger skapar gemenskap och Victoria är helt enkelt skapad för att sätta guldkant på livets vardagliga stunder. 

festlig middag hemma i lägenheten i Victoria
Kvarterspark i stadsdelen Victoria
Kvartersgatan i stadsdedeln Victoria i Kungens kurva

DITT NÄSTA HEM!

I Victorias kreativa stadskvarter kommer cirka 3 500 lägenheter att byggas. Det kommer skapas både bostadsrätter och hyresrätter i olika storlekar. Victoria ska vara en stadsdel för alla. Oavsett om du lever småbarnsliv eller singelliv, om du flyttar ihop eller isär, om det är ditt första egna boende eller om du når toppen av din bostadskarriär.

Men Victoria är mer än bara bostäder. Både i själva stadsdelen och området runt omkring, finns ett nöjes- och serviceutbud i världsklass. 

Grönskande stadspark i Victoria i Kungens kurva